Se termina si nici nu stiu cand a trecut ( IAR )Azi am fost pana pe plaja. De la Casa Duca si pana la plaja sunt cam 100 de metrii pe care in plin sezon ii parcurgeam cu dificultate avand in vedere aglomeratia si trotinetele si scuterele si cocalarii. Azi mi-a luat doua minute. Si doamne ce frumoasa e statiunea asta fara oameni in ea. Am facut si cateva poze din care am sa impartasesc cu voi doar una.

Au inceput sa cada frunzele din copaci. S-a inchis Tineretului si acum si Ring. Doar la noi ce mai e karaoke si la White Horse niste muzica dar pentru maxim 200 de turisti cati mai vezi pe strada ziua e de ajuns. Tabere de copii si cativa familisti rataciti veniti cel mai probabil prin programul litoral pentru toti.

Sa va spun ca sunt nostalgic ? Hmm .. a fost cea mai de cacat vara ever. Din cam toate punctele de vedere. Am cunoscut cateva persoane importante care au mai atenuat esecul. Am invatat cateva chestii noi si poate m-am mai maturizat un pic.

Am descoperit cine este langa mine si cine doar se preface.
Am cunoscut o gramada de fete 🙂
Am invatat sa ma pun bine cu ospatarii, cu bucataresele, cu ai` de asculta manele sau care nu ai citit o carte la viata lor. Am invatat sa colaborez si sa nu mai fiu copil la anumite faze si sa mai las de la mine.
Incep sa vreau din ce in ce mai mult sa lupt pentru cariera mea si pentru viitorul meu. Vreau sa muncesc si sa realizez lucruri grandioase.
Shit happends all the time dar dupa noapte vine zi.

Am renuntat la foste iubite si foste relatii si am mult mai multa incredere in mine.
Nu mai alerg dupa trecut ci dupa viitor si incerc sa il prind din urma.

Am foarte putini bani in buzunar si pot spune ca vara asta s-a platit prin futut si relaxare pentru ca financiar nu ma simt deloc impacat. – va urma –

2 thoughts on “Se termina si nici nu stiu cand a trecut ( IAR )

Leave a Reply