Tigarile Esentiale


Am mai spus-o.Exista cel putin 3 tigari !! in viata pe care daca nu le-ai fumat, degeaba ai trait.

Tigara de dimineata de la cafea
Tigara de dupa ….
Tigara de hmm .. aia care iti da ametzeli.

N-o sa spun nici un cuvant mai mult despre ele dar am sa deschid aici o lista.Daca mai stiti tigari esentiale care dau efecte ce orice om de bun simt ar trebui sa le simta macar o data in viata lasati un comment.

The list is open :

14 thoughts on “Tigarile Esentiale

 1. tzigara care itzi lasa un gust amar…pt k o fumezi dupa ce tzi s’a intamplat ceva nashpa..tzigara care itzi place..de dimineatza..de cafea..p care o fumezi dupa ce mananci..tzigara care o fumezi dupa o reushita.. tzigara de socializare.. chestia aia care o tzii in mana de plictiseala sau din obishnuintza..viciul ala atat de respins de nefumatori dar atat de iubit de noi..tzigara de dupa.. dupa care imi iau somn:)).. altfel de tzigara..care ma controleaza ea pe mine.. inca nu am reushit sa o controlez eu p ea:)) oricum ar fi.. e chestia aia care e alaturi de tine shi la bine shi la rau:))

 2. dupa cum vad au comentat numai “fumatori”
  puneti-va si in postura noastra,a celorlalti,nefumatorii !
  trebuie sa va suportam fumul in orice bar discoteca pizzerie etc..(bine hai fara pizzerii ca au iceput astia sa nu le mai dea voie dak nu au separeu)
  pe ca de mare e placerea voastra de a fuma..pe atat de mare e “neplacerea” noastra de a va suporta fumul …
  care e senzatia pe care o simtiti? hm… va calmeaza,va da satisfactie,va simtiti “high”
  hai sa va spun care e senzatia noastra,.,. ,te inneci in fum, ,simti ca nu mai poti respira,si cand ajungi acasa sau dak esti deja,constati ca toate hainele au un miros oribil de la acel fum care ii face pe unii sa se simta muuuuuuult mai bine.incepi sa urasti si sa nu mai suporti nici sa vezi tigari.
  de fapt, tutunl ..nu este altceva decat o senzatie falsa care nu face decat rau voua…
  deci.. STOP Smoking !

 3. stiu ca am sarit putin de la subiect:))
  dar,da,am fumat si eu candva,…senzatia din acel moment,nu o mai stiu…dar imi amintesc ce senzatie aveam cand am luat bataie din cauza acelei tigari :)) 🙂

 4. asha cum nu suportzi tu fumatorii, asha poate nu suportam nici noi nefumatorii.Daca nu ne potzi suporta fumul,du te in locuri SPECIALE pt nefumatori,s’au inventat mai nou shi de astea,tocmai din motivele pe care le ai spus mai sus.A fost alegerea noastra sa ne apucam de fumat,fiecare cu motivul lui,cum e la fel shi decizia noastra sa fumam mai departe.Se numeshte viciu, shi nu trebuie de acum sa fim starpitzi shi omoratzi p strada ca fumam.Fiecare om cu treburile lui,Doamne,chestia asta cu fumatorii shi nefumatorii a inceput sa fie cum era in trecut cu albii shi cu negrii.Acush’ vom fi sclavi.Pt ca fumam.

 5. Ar mai fi si tigarea din timpul noptii. Atunci cand te trezesti, bei o gura de apa si inca iti mai e somn, dar nu te-ai culca. Asa ca iesi frumusel afara si fumezi o tigara. Dupa care totul este ok si iti continui somnul…

  Ioana

Leave a Reply