De curand a murit un nerv


A trecut mult timp de cand nu am mai scris pe aici.S-au intamplat multe in viata mea.Asa multe ca nu am avut timp sa le scriu.M-am angajat, mi-am luat permis de condus si altele.
Ma tot “durea o masea” in ultima vreme.Cateodata ma durea, alteori nu.Cand ma gandeam la ea ca ma doare, ma durea si mai tare dar cand nu ma gandeam ca ma doare 😀 nu aveam nimic.Am incercat multe “medicamente” dar se pare ca nici unul nu a functionat asa ca a trebuit sa o termin.Am luat decizia definitiva de a termina maseaua.

A fost nasol.A trebuit sa rabd mai bine de doua saptamani dureri constante si adanci de mai multe feluri.Cand ma luam cu treaba imi trecea dar imediat dupa reaparea durerea.Era puternica pentru ca si legatura mea cu nervul din masea fusese una puternica.Poate cea mai puternica de pana acum.O gramada de amintiri si obisnuinte dentale ma legau de acest nerv.Dar pentru ca nu mai mergea nimic … a trebuit sa iau masuri.

L-am innabusit in puroi si l-am lasat sa doara si sa tzipe.L-am ignorat hranindu-ma cu ratiune si cu evenimente cotidiene si legandu-ma de orice frunza cazatoare ca sa-mi iau gandul de la nervul meu pe moarte.Dara ar fi sa dramatizez (de parca n-as fi facut-o deja ) as putea spune ca o data cu nervul s-a dus o bucatzica din mine.Una la care tinea mult egoismul meu.Ba mai mult … una la care tinea si egoismul altora.

Nervul a murit.Prin acest text scurt si tampit l-am eliminat laolata cu tot puroiul in care s-a scaldat timp de doua saptamani fara aer.
A ramas o mica radacina din care poate va creste la loc alt nerv.Sau poate va ramane acolo … asa radacina.Sau poate va ramane doar ca amintire.Nu stiu.Deocamdata nu mai doare.E bine.Viata merge inainte si eu sunt bucuros.

4 thoughts on “De curand a murit un nerv

  1. maseaua are un singur nerv. deci lasa sperantele deoparte cum ca ar mai creste altul :P. e ca un trup fara suflet insa trupul il poti folosi pentru a munci, deci maseaua o poti folosi pentru a te hrani sau doar pentru a nu strica ‘echipa’ :))

  2. …acum un an mi-am omorat si eu un nerv. il crescusem cu mult egoism iar el ma sufoca cu prea multa durere, asa ca i-am curmat existenta.
    …ca si tine, speram ca poate va creste la loc alt nerv, ca sa nu ramana maseaua fara suflet. ce e o masea fara suflet? fara nerv? tot timpul am iubit lucrurile “cu nerv” si tocmai eu sa am in partea dreapta sus ceva fara nerv? no way.
    …si, ca prin minune, acum cateva zile,a crescut un alt nerv 🙂
    am sa il iubesc la fel de mult ca si pe primul !

    never quit on hoping
    never quit on dreaming
    🙂

Leave a Reply