Doare


Am sa incep cu adevaratul motiv pentru care am decis sa scriu aceste cuvinte.Doare.Acesta e motivul.Doare tare tare de tot si nu mai stiu ce sa fac.Doare mai tare ca prima data, mai tare ca a 2-a mai tare ca toate la un loc.Poate ca sunt masochist si imi place mie sa-mi amestec trecuturile dar in final nu ma aleg decat cu o supa otravitoare cu toate durerile la un loc.Toate complexele pe care le-am strans in timp … Totul porneste de la caderea din rai.Atunci cand Adam i-a spus Evei ca vrea sa ii arate dragostea iar Eva nu era pregatita.S-au prabusit si s-a spulberat totul.Au urmat multe… acum doare mai tare ca toate.Doare pentru ca am cautat caldura in aproape toate locurile pe care le stiam calduroase si am gasit gheatza si pustiu in toate.Sunt dezorientat.Doare pentru ca astazi a durut toata ziua.De dimineata.Doare in continuu.Si mai am o problema.Muzica nu ma mai ajuta.Stii ? Atunci cand orice melodie ai asculta doare ? :)) pe mine ma dor si oamenii de pe strada.Ma dor si cainii ma dor si norii ma dor si privelistile ma dor toate la care ma uit.Pentru ca toate imi apasa intr-o rana ce singur mi-am redeschis-o.Dragostea e cel mai puternic drog de pe aceasta planeta.Sevrajul din lipsa dozei de dragoste te poate face sa savarsesti cele mai penibile si mai cretine lucruri pe care le poate un om face.Sa te injosesti, sa-ti pierzi increderea in tine si sa nu te mai regasesti.Da ! Am nevoie de cineva care sa-mi spuna ca sunt ok in fiecare zi pentru ca ma trezesc dimineata cu gandul ca nu mai sunt ok.Nu mai cred in mine nici cat in vecinu de la 3 sau in femeia de serviciu.Nu mai cred in nimic.E nasol sa cazi in prapastie si sa nu mai vezi nimic de care sa te tii.

S-au amestecat toate si nu stiu unde mai sunt si ce sa fac.Cu dedicatie pentru prima mea partenera de dans :)) Doare cam de 10 ori cat in ziua aia in care mergeam cu varmiu pe pod si ne indreptam spre un teren de baschet unde avea sa jucam cu tine si cu Bogdan parca. :)) si eu nu credeam ca se poate.Altii fac sex pe bani.Altii fac de toate dar cu altii.Eu ? Cine eu ? Care eu ? simt ca imi pierd identitatea.De unde ca eu nu aveam probleme cu sinele.

Aa … si mai ramane ea..
Vreau sa fiu ala cel mai bun si cel mai tare si sa fii fana mea si sa iti placa tot ce fac si vreau la dracu sa sarut pe cineva si sa simt ca imi raspunde la fel.Cu sentiment.Stiu.Am nevoie de doza de dragoste .. dar .. stiu ca trebuie sa ma vindec de aceasta dependenta.Exista viata si fara sa iubesti.Si pot sa merg pe combustibil ecologic si sa imi mai usurez inima.

Uite :

Am compus un cantec

I miss looking at you while you sleep
I miss holding you.
I miss the funny sound you made when you kissed me,
Where are you? Where are you now ?

My skin is screaming for yout touch
My mind is crawling away
Please baby come back in my arms
And please , please, Staaaaaay !!

Stayyyy Stayyy Stay with meee !!!

Oohh
Ooh !
Where are you now ?

Copyright@2009 Vlad Pintilie All rights reserved.

Doare.
Mai am putin si ma voi transforma.Voi umple randurile baietilor care “fut ce-apuc” si canta
“Am un munte de ura
Va fut pe toate-n gura !”

Leave a Reply